Let me entertain you

Niclas - dj sand

Min erfarenhet säger att har man bra musik på sin fest så fixar det sig. Letar ni efter en modern dj med en bred repertoar och som vet hur man får fart på dansgolvet? Då har ni kommit rätt! Dansen brukar vara avslutningen på ett event och är ofta det som skiljer en trevlig kväll från en fantastisk kväll!

Planerar ni bröllopsfest? Studentfest? Företagsfest? Studentskiva? Eller en helt vanlig privat fest? Vill ni ha en dj som spelar musik med hög igenkänningsfaktor, allt från (70) 80-10-tal (speciellt 90-talet ligger mig varmt om hjärtat) - allt serverat i en bra mix av mig. Rock - pop - eurodisco - schlager m.m - you name it and I play it. Som dj är det en självklarhet att man läser av publiken och spelar den musiken som passar för varje enskilt tillfälle.

Jag är alltid välklädd på spelningar och dricker ingen alkohol.

---

Historik

Allt startade när jag var 15-16 år gammal på "min" fritidsgård i Oxie, Sockerbruksgården (eller Sockan i folkmun). Tog med mina vinylskivor inköpta på Jackos Skivor på Gustav Adolfs torg och Jukebox och på Skivesset i Malmö. Det ena ledde till det andra och det blev mer och, bl.a på Lobo och Stadt Hamburg i Malmö och såklart Sockerbruksgården i Oxie - allt under namnet Cpt Kirk. 

Jag drev vidare från "den vanliga" musiken till lite mer rejvparty i mer eller mindre konstiga obskyra lokaler. Det var en rolig tid, riktigt rolig om jag får säga. 

Ytterligare en tid senare gled jag in på syntmusiken. Jag drev, tillsammans med ett antal vänner, en syntklubb i Malmö mellan 1999-2010. Då blev nästan bara syntmusik för hela slanten, men var sak har sin tid och tiden som dj Kapten Bob har inte tagit slut utan mer tagit en paus och blivit dj sand.

Tillbaka till rötterna efter ett par år med olika namn så har jag tillslut hamnat på dj sand. Numera spelar jag mest mainstream (igen) och tycker det är förbaskat kul. Det blir mest spelningar på bröllop och privata fester, företagsfester etc. Allt annat är, som man säger, historia.


Niclas Sandén - dj sand