Let me entertain you

Bröllop

Under månaderna maj-september är det "bröllopsmånader". Bröllopsfesten är ett minne för livet för både gäster men framförallt brudparet och bröllopsfesten är höjdpunkten för denna speciella dag. För att kunna tillfredsställa både gammal och ung så krävs det en lyhörd dj som vet vad ni vill höra.

Letar ni efter en dj som kan blanda gammalt med nytt och alltid sätter publikens smak och önskningar i fokus så har du hittat rätt. Vilken musikstil gillar era gäster bäst? Är det gamla godingar eller är det den nya musiken ni vi vill?

Jag kontaktar er i god tid innan er speciella dag. Ni sätter ihop en lista och jag utgår från den listan - allt från bröllopsvalsen till dansen ut på småtimmarna. Dansen brukar vara avslutningen på ett event och är ofta det som skiljer en trevlig kväll från en fantastisk kväll!

Låt mig få hjälpa er att göra er dag så speciell som möjligt.


Andra event

Dansen brukar vara avslutningen på ett event och är ofta det som skiljer en trevlig kväll från en fantastisk kväll! Det är det jag tar fasta på. Jag känner av publiken och spelar de ni vill höra.

Temafest

90-talet gav oss inte bara Melrose Place, snabel-a, Hassan och ett VM brons 1994 utan det gav oss även E-Type, Culture Beat, Britney Spears och Antiloop och även storheter som Suede och Oasis gjorde även dom sitt intåg under 90-talet. Det är musiken från MITT ljuva 90-tal jag tagit fasta på. En kanonbra blandning från det dansanta 90-talet. Länge leve eurodiskon!

Carola, Rick Astley, Depeche Mode och Michael Jackson gav oss så mycket bra musik, varför inte ordna en 80-tals temafest och låta mig ta hand om musiken.

Studentfest

Flakspelning? Eller spelning på studentskivan? Letar du efter en dj till din fest som har förmågan att blanda nytt och gammalt och som alltid sätter publikens musiksmak i fokus så har du kommit helt rätt.

Kontakta mig, jag löser det mesta i musikväg

Jag tar kontakt med er i god tid innan spelningen och stämmer av med vad ni vill ha för musik.